Roślinne dania kuchni wietnamskiej, meksykańskiej, koreańskiej czy indyjskiej to tylko część z propozycji, jakie dla uczestników przygotowali wystawcy festiwalu. Nie zabraknie na nim również słodkości – puszyste serniki, mocno czekoladowe brownie oraz wegańskie lody spełnią oczekiwania nawet największych łasuchów.
- ZOBACZ TAKŻE:
Łódź dla hipsterów. 20 najmodniejszych adresów, które trzeba znać [PRZEWODNIK]
Oprócz jedzenia na stoiskach znajdziemy naturalne kosmetyki i akcesoria do pielęgnacji ciała, stworzone z dbałością o dobrostan zwierząt, książki z wegeprzepisami, produkty dla dzieci oraz ubrania od młodych projektantów.
Wstęp na wydarzenie jest bezpłatny. Impreza w sobotę (25 lutego) startuje o godz. 12:00 i potrwa do godz. 20:00, a w niedzielę (26 lutego) zacznie się o godz. 12:00 i zakończy się o godz. 18:00.